Vill du vara med och vidareutveckla hållbar produktion i svensk industri?

Att producera världsledande produkter utan att belasta morgondagen, är det möjligt? Givetvis – om du frågar oss på den nationella noden för hållbar produktion SuPr, som står för Sustainable Production. Nu söker vi en driven projektledare som ska stötta våra partners till att skapa ledande, hållbar produktion i svensk industri. Är det dig vi söker?

En dag på jobbet – projektledare SuPr

Som projektledare jobbar du brett med att etablera hållbar produktion tillsammans med våra partners, i en innovativ miljö i gränslandet mellan akademi och industri präglat av driv och utvecklingsvilja. Din arbetsdag kommer att vara omväxlande, strategiskt utmanande och innebära många spännande kontaktytor. 

Inom SuPr samlar vi aktörer från näringsliv, industri, universitet, institut och myndigheter till samverkan och satsningar som leder till mer hållbara produktionssystem. I samarbete skapar och utvecklar våra partners idéer, metoder och affärsmodeller som sedan sprids och implementeras i svensk industri. Som projektledare deltar du i arbetet med att initiera och forma de satsningar som genomförs av våra partners. Du kommer också att vara en viktig kugge och projektleda en del av de projekt som SuPr initierar och deltar i.

Mer om ditt nya jobb

Du blir en del av Södertälje Science Park, som är värd för SuPr. Här ingår du i ett spännande gäng som driver en rad olika utvecklingsprojekt för att stärka såväl den regionala miljön som för att bidra nationellt till att en mer hållbar industri växer fram. Du kommer att vara en av centralpersonerna som driver projekt för utveckling, samverkan och innovation inom SuPr.

Det här är du

Vi tror att du som söker är utbildad civilingenjör eller motsvarande, och har viljan och drivet att se hur mer hållbara produktionsmetoder växer fram och används inom svensk industri. Du kan, men behöver inte, vara expert inom produktionsområdet då det huvudsakliga FoU-arbetet i projekten utförs av de högskolor och institut med flera, som vi samverkar med.

Krav

  • Utbildning på civilingenjörsnivå eller motsvarade.
  • Erfarenhet från att initiera samt bedriva/ansvara för arbete i projektform.
  • Erfarenhet från att initiera och leda större projekt inom forskning eller utveckling.
  • Allmän kunskap om forskning och utveckling inom produktionsområdet.
  • Förmåga att bygga upp och vårda relationer mellan samverkande parter från olika organisationer.

Meriter

  • Kunskap om det svenska forskningssystemet (samspelet forskningsfinansiärer/-myndigheter och forskningsutförarna).
  • Erfarenhet från att bygga upp och driva forsknings- och utvecklingssamarbeten där såväl industriella parter som representanter från forskningsvärlden deltar.
  • Varit verksam hos parter som bedrivit forskning och utveckling inom produktionsteknik, gärna i form av samarbeten mellan flera organisationer.
  • Vana och lust att kommunicera inför större grupper, på såväl svenska som engelska.

Ansök idag

Vi vill gärna veta mer om dig! Ansök därför så snart som möjligt och allra senast 31 augusti 2021.

Kontakt och ansökan

Har du några frågor om rollen och uppgifterna, kontakta Mats Lundin på telefon 070-780 61 00. Gäller dina frågor anställningen i övrigt så kontakta vår HR-strateg Jenny Östgren på telefon 08-550 222 83.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen.

För att ansöka, klicka här!

cross